Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні вирішили долю авто на єврономерах

В Україні вирішили долю авто на єврономерах
Щодо автомобілів з європейської реєстрацією в Україні досягнутий складний консенсус - символічний збір до Державного бюджету.

А для російських авто хочуть ввести спецзбір. Про це в коментарі "Обозревателю" заявив глава підкомітету Верховної Ради України з питань удосконалення Податкового кодексу, народний депутат від "Народного фронту" Олександр Кірш.

"Щодо єврономерів можу повідомити, що вже досягнуто дуже складний економічний і політичний консенсус. У результаті останніх акцій протесту і роботи в комітеті вийшли на рішення про те, що власники авто на єврономерах заплатять до Держбюджету символічний внесок", - заявив Кірш.

Що стосується пропозиції деяких експертів ввести спецзбір для автомобілів з іноземною реєстрацією, які перетинають наш кордон, в тому числі транзитом, наприклад, з Росії до Криму або з Європи, то, на думку нардепа, ідея неоднозначна.

"Для авто з російськими номерами однозначно можна вводити такий спецзбір. Що стосується авто з Польщі, Угорщини, Словаччини, то ці країни постачають нам зараз аз. Тому на тлі погіршення відносин з тією ж Польщею та Угорщиною, введення додаткових зборів або обмежень тільки їх погіршить. Такий збір доцільно вводити для авто з іноземною реєстрацією, виключаючи країни ЄС", - пояснив Кірш.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: