Вхiд на сайт
Авторизацiя

Фільм закарпатця визнано найкращим документальним фільмом на IV Міжнародному кінофестивалі «Світло»

Фільм В'ячеслава Бігуна «Дума про сина» визнано найкращим документальним фільмом на IV Міжнародному кінофестивалі «Світло».
Фільм закарпатця визнано найкращим документальним фільмом на IV Міжнародному кінофестивалі «Світло»

Кіносповідь Лесі Гонгадзе – це самодостатня, витяг із другої частини повнометражного фільму режисера «Серце мами Гонгадзе».

Відзнака стала 33-ою в кінокар'єрі режисера, чиї фільми за останні чотири роки показали вже на 33-ох українських кінофорумах.

«Дума про сина» була показана серед 45 фільмів у кількох номінаціях, відібраних з-поміж 3000 заявлених. Більшість показаних стрічок були українським, хоча було представлено й роботи режисерів з Англії, Італії, Румунії, Франції, США, Норвегії та Індії.

Фільм про Лесю Гонгадзе поступово доходять до глядача. Його неодноразово номінували, демонстрували та відзначали на кінофорумах (наприклад, за «Найкращий образ у кадрі», «Найкращий звук» на Міжнародному фестивалі історичного кіно; «Краще регіональне кіно» на кінофестивалі «Громадський проектор»; «КіноХвиля», «КіноДок», «Місто мрії», «Корона Карпат» та інші).

У 2018 році «Серце мами Гонгадзе» відібрали на Український Оскар – Національну кінопремію «Золота Дзиґа». Глядачі та кінокритики неодноразово відзначали натхненний характер стрічок режисера.

Джерело: Вголос


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: