Вхiд на сайт
Авторизацiя

За власним бажанням: менеджер Закарпатської філії ПАТ «НСТУ» вирішив звільнитися

За власним бажанням: менеджер Закарпатської філії ПАТ «НСТУ» вирішив звільнитися
Віталій Мещеряков вирішив залишити посаду менеджера Закарпатської філії ПАТ «НСТУ». Голова правління ПАТ «НСТУ» Зураб Аласанія поки що заяву не підписав.

«Ну, що ж, друзі - 5 років минуло. Час озирнутися, дещо пригадати і... рухатися далі...) Тиса назавжди залишиться в моєму серці!» - написав Віталій Мещеряков 3 березня на своїй сторінці у Facebook:

«Дійсно, 1 березня написав заяву на звільнення за власним бажанням», – підтвердив Віталій Мещеряков свій намір «Детектору медіа».

«Рішення для мене не було простим. 6 років я пропрацював на державній телерадіокомпанії. 5 із них – повноцінним керівником. Радий, що вдалося втілити в життя купу проектів: як творчих, так і господарських. Часто це робилося нашою командою на голому ентузіазмі, без хоч якоїсь підтримки з боку держави. За нашими плечима ніколи не було олігархів, губернаторів чи просто грошовитих мішків – допомагали прості люди, закордонні друзі, яким особисто від мене щира подяка. З початком створення Суспільного мовлення з’явилась надія на швидкі і якісні зміни. Проте, склалося не так, як гадалося. На певному етапі зрозумів, що втрачаю мотивацію. За умов хронічного недофінансування, скорочення мовлення та згортання низки творчих проектів – перспектив для подальшої ефективної менеджерської роботи для себе не бачу. Звісно, колись усе налагодиться. Держава зрозуміє необхідність функціонування суспільного мовника. Знову можна буде думати про розвиток, а не про виживання. Проте, я не хочу марнувати час і просто так отримувати зарплатню. Хочу кожен день отримувати задоволення від роботи», – сказав він у коментарі, додавши, що залишається прихильником Суспільного й готовий і надалі допомагати реформуванню.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія зазначив, що поки що заяви не підписав, оскільки вона до нього ще не надійшла. «Я дуже вдячний Віталію Мещерякову за багаторічну роботу, за все, що він зробив на Тисі. Оскільки він сам прийняв таке рішення, то нам доведеться оголосити повторний конкурс на посаду менеджера Закарпатської філії», – сказав пан Аласанія.

Останнім великим проектом, яким опікувався Віталій Мещеряков, – це новий newsroom, в якому працюватимуть як новинарі, так і творці проекту «Тема дня. Ужгород», який відкрили 1 березня.

Нагадаємо, Віталій Мещеряков один із кількох старих генеральних директорів ОДТРК, який у грудні переміг на конкурсі на посади менеджерів і продюсерів філій Суспільного, ставши менеджером Закарпатської філії.

Віталій Мещеряков був генеральним директором Закарпатської ОДТРК, директором виконавчим Закарпатської регіональної філії НСТУ. Працює на керівних посадах з 2000 року. Окрім роботи в Закарпатській філії, Віталій мав досвід роботи журналістом, ведучим, редактором газет та журналів, власкором на національних комерційних телеканалах. Очолює Закарпатську обласну спілку журналістів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: