Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі пішов з дому: на Закарпатті шукали зниклого 12-річного хлопчика

Вночі пішов з дому: на Закарпатті шукали зниклого 12-річного хлопчика
Співробітники Рахівського відділення поліції встановили місцезнаходження 12-річного мешканця села Ділове, який вночі 3 березня пішов з дому і не повернувся. Зараз хлопця розшукали і повернули до прийомної сім`ї.

Вчора, 4 березня, із заявою про зникнення прийомної дитини звернувся 30-річний мешканець села Ділове. Чоловік повідомив, що в ніч з третього на четверте березня його прийомний син, уродженець села Бедевля Тячівського району, пішов з дому і не повернувся.

На пошуки неповнолітньої дитини були орієновані поліцейські Рахівщини. За кілька годин хлопця розшукали. Як встановили правоохоронці, хлопець вирішив навідати своїх біологічних батьків у Тячівському районі, які позбавлені батьківських прав відносно нього.

Зараз дитину повернули до прийомної сім`ї, його життю та здоров`ю нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: