Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 4-10 березня: Левів чекає успіх, а Стрільцям треба виправляти помилки

Гороскоп на тиждень 4-10 березня: Левів чекає успіх, а Стрільцям треба виправляти помилки
Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова.

ОВНИ

Вам належить присвятити себе благодійній діяльності, проявити милосердя до бідних. Регулярно занурюватися у внутрішній світ, щоб побути наодинці з собою, де голос совісті підкаже правильне рішення. З'ясувати, чи готові піти на самозречення заради щастя інших? Займайтеся релаксацією, переосмислюйте своє життя за минулий рік, позбавляйтеся від помилок, образ, негативних емоцій. Любіть щиро, догоджайте коханим, не розраховуючи на взаємність. Це викупна плата за допущені раніше помилки. Борговий вексель потрібно "погасити". І не смійте нічого приховувати, благовірні вас бачать насквозь.На публіці не притому напролом, як танк, в критичну мить ризикуєте заглушити голос передчуттів. Дайте натхненням проявитися сповна, тоді "візьмете потрібний слід". Нині все таємне навколо вас стає явним, туман ілюзій тане, мужньо сприймайте отриману інформацію і беріть її на озброєння.

ТЕЛЬЦІ

Особисте життя б'є ключем, з домочадцями і благовірними у вас дружня ідилія, рейтинг в соціумі на висоті. Ви серце і творчий двигун колективу, неформальний лідер, використовуйте цей вплив для реалізації власних інтересів. Саме час відкоригувати долю, внести поправки в намічені плани на майбутнє, змінити коло друзів, з якими відносини вже вичерпали себе. Менше базікайте, афішувати про плани – відлякати удачу. Запрошуйте друзів в будинок, сімейне вогнище вимагає "палива" і побратими по духу стануть тут відмінним стимулятором. Прагніть залагодити всі розбіжності з оточуючими, адже багато хто з них суперечить вашим запитам. Якщо коса найде на камінь, безоплатно поступіться, тоді виграєте. Удача там, де панує компроміс. В борг не беріть і всюди вчасно розплачуйтеся.

БЛИЗНЮКИ


Тримайте міцніше в руках професійне кермо, намічається поворот в кар'єрі, бізнесі, можливі пертурбації з керівним персоналом, посадові ротації. Пощастить тим, чия спеціальність відповідає творчому покликанню, хто зуміє подружитися з конкурентами, має великий інтелектуальний багаж. Займайтеся самоосвітою для підвищення кваліфікації. Зопалу штурмом службові проблеми не вирішити, терпляче "виношуйте" потаємні бажання, вичікуйте момент і чітко бийте по цілі. Професійна сфера – це золота жила, і за неї потрібно боротися! Бойові шпаги сховайте, воювати за першість в діловому співробітництві, шлюбі – запалювати полум'я війни. Використовуйте дух суперництва для стимуляції бізнесу. 8 і 9 березня критичні дні.

РАКИ


Життя прекрасне, все бачиться в райдужних тонах, де песимізму немає місця. Налаштуйтеся на ліричну хвилю, серце кличе в казку під назвою "любов", дотримуйтесь його поривів, які не підведуть. Ви тонко відчуваєте того, ким можна захопитися. Завдяки щирій любові і турботі доля близьких покращиться. На брак фінансів скаржитися не доведеться, якщо ви професіонал і трудівник. Відстоюйте права на роботі, але обережно, можете залишитися без грамотних помічників, консультантів. Бажання заробити і вкласти гроші в благі справи – основний двигун на робочих магістралях і є доленосним завданням в цьому році. "Газуйте", але не перевтомлюйтеся, бо захворієте. Надмірний ентузіазм небезпечний для здоров'я. Від вас потрібно не кількість (як-небудь), а якісний творчий "продукт". 6 березня – вдалий день.

ЛЕВИ


У вас блискучі шанси досягти успіху в сімейному бізнесі, інтимі, що зміцнить матеріальну базу і шлюбні відносини. Головне любити один одного і не сваритися через гроші, а свій багатий досвід передати партнеру, і дати йому можливість реалізуватися в соціумі, зробити кар'єру. Домашні клопоти будуть в радість, займайтеся родиною, облаштовуйте особисте життя. Якщо тягне "наліво" за пошуками пригод, то це симптом поганий, спустошите душу і гаманець, заплямуєте репутацію. Контролюйте себе на розважальних тусовках, корпоративах.

ДІВИ

Настав час додати нових фарб до чуттєвої палітри в шлюбі, вдихнути вогонь життя в тліюче вугілля відносин (а одиноким не упустити ангела шлюбного щастя). Ви повинні стати милосердними, ніжними і лагідними, тонко реагувати на найменшу зміну настрою, слідувати за обранцем, як нитка за голкою, не ревнувати його, а дати можливість вільного польоту і самореалізації. Втілення своїх бажань пройде успішно, якщо станете покровителем іншим людям. Творіть добро і воно повернеться сторицею. Навіть через перших зустрічних. Випадкові знайомі є транслятором удачі. Активно спілкуйтеся з людьми, нехай ваша душа буде відкрита для всіх. Далеко щастя шукати не треба. 8 і 9 березня критичні дні.

ТЕРЕЗИ


Робота – це потужна "кузня" для заробляння грошей. Пориньте в службову діяльність, але не дуже старайтеся, від механічного виконання завдань користі не буде. Виконуйте все з душею, творчим горінням, підтримуйте теплий мікроклімат в колективі, крутіть службові "лямури". А головне подружіться з колегами, підопічними, шефом! Уміння створювати дружню атмосферу з оточенням, розділяючи їх переконання, це важливе завдання в цьому році. Як фахівець ви зараз можете проявити себе з кращого боку, продемонструвати унікальну ділову хватку, творчий талант, ніж роботодавці будуть задоволені. І гідно заплатять. Грошима можна смітити, щедрість – запорука нового прибутку і доказ турботи про близьких. Тим, хто шукає нову роботу, або наймає робочий персонал, найближчим часом вдасться здійснити свої бажання.

СКОРПІОНИ


На кар'єрному небосхилі сонячно, репертуар можливостей широкий. Зволікати не можна, дорога ложка до обіду. Вчасно включайтеся в вигідні для вас ситуації і постарайтеся з метою успішної співпраці на майбутнє, сісти в свої ділові сани. Найбільше пощастить тим, хто налаштований бачити, реалізує творче покликання, закладене природою. Особисте щастя теж не міраж, а реальність. Якщо серце переповнене романтичними почуттями, це чудово! Любов вас змінить, наповнить чеснотами. Беріть ініціативу в руки і проявіть майстерність залицяння, створивши навколо коханих кокон обожнювання. Не розраховуючи поки на віддачу, вона прийде потім. Докладені зусилля не підуть в пісок. Зараз ви дуже сильні духом, впливові, щасливі, але якщо виникли на шляху до мети перепони, вони мають кармічну причину і вимагають подолання. Доленосний маршрут в цьому році проходить по пікових вершинах в будь-якій діяльності. Все по максимуму. З чим духовним ліліпутам не впоратися. Будьте обережні за кермом, уникайте легковажних витрат. Для водіїв це рік серйозних випробувань. 6 березня – вдалий день.

СТРІЛЬЦІ

Минуле вимагає екскурсу назад для виправлення допущених помилок. Щоб зробити крок вперед, потрібно попорпатися в пам'яті і повторні сценарії подій трансформувати на новий лад, переосмислити все з урахуванням "плюсів" і "мінусів", перш за все в сімейній сфері. Відновіть зруйновані відносини з близькими. Щаслива сім'я і шлюб - це флагман благополуччя, що тримається на вашій глибокої мудрості. І не намагайтеся диктувати власні правила, спровокуєте антагонізм оточення. Потужний енергопотенціал слід направити в практичне русло.

КОЗЕРОГИ

Ваш пріоритет – духовні цінності, а за вміст гаманця не переживайте. Дотримуйтесь високих ідеалів, більше спілкуйтеся з друзями, сповняйтеся свіжими враженнями, шукайте споріднені душі. Розвивайте в собі психологічні якості, це чудодійна сила. І вчіться бути вдячними, зараз ви улюбленці долі, вас всі люблять. Але ця манна щастя швидкоплинна. Постарайтеся не паразитувати, а з максимальною продуктивністю використовувати ці привілеї. Дбайте про колектив, тут ви лідер, на якого моляться, тому не підведіть і виправдайте надії соратників, товаришів. Події тижня мотивовані кармічно, кожен пожне плоди порушення духовних і юридичних законів. Якщо розкриється і приголомшить щось негативне, не дивуйтеся. Таємні недруги теж знімуть овечі шкури.

ВОДОЛІЇ

У вас величезний асортимент бажань, але для їх втілення потрібні чималі гроші, що зараз реально. Можливі вигідні ділові пропозиції, тому мобілізуйтесь, відсійте зерна від плевел і зупиніться на перспективних замовленнях. Професіоналізм досяг досконалості, бізнес в розквіті, високі покровителі завжди на підхваті. Але і ви платіть аналогічною монетою. Взяти під крило, скласти протекцію, допомогти зростанню чужий кар'єри потрібно неодмінно. Адже ви володієте незримою силою, колосальним життєвим досвідом, що треба терміново віддавати. Саме гармонійні відносини з людьми стануть запорукою успішної ділової співпраці в майбутньому. Сприяючи тріумфу вищого "Я".

РИБИ

Ви на порозі успішних нових починань, беріть на озброєння хороший досвід, тихо прощайтеся з минулим. Особисті можливості колосальні, розум ясний, самооцінка об'єктивна, ви знаєте, чого хочете, а це скорочує шлях, усуває перешкоди до мети. Головне ладнати з партнерами по роботі, домовитися і розставити акценти на користь, побажаннях, не порушуючи балансу між роботою і відпочинком. На посадовому статусі поки не зациклюйтеся, ви блискучий фахівець, майстер на всі руки, зростання по "горизонталі" з хорошою зарплатою (плюс пощастить на ліві підробітки) цілком вас задовольнить. Якщо кульгає здоров'я, все можна виправити. Профілактичні заходи, спорт допоможуть оздоровленню. У дружній сфері повернення до минулого, повернуться старі друзі. Якщо це в тягар, швидше за все вам потрібно будувати відносини на абсолютно нових інтересах. 6 березня для вас вдалий день.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: