Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ніхто не шукав: на Закарпатті неповнолітня киянка два місяці жила на вулиці

Ніхто не шукав: на Закарпатті неповнолітня киянка два місяці жила на вулиці
Співробітники Мукачівського відділу поліції на вулицях міста виявили дівчину, яка близько двох місяців проживає у районному центрі без нагляду батьків чи дорослих. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

Учора, 1 березня, до працівників Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від служби у справах дітей про те, що у Мукачеві вже тривалий час проживає неповнолітня з Києва.

Інспектори ювенальної превенції Мукачівського відділу з'ясували, що 14-річна дівчина ще наприкінці минулого року разом з колективом спортивного коледжу Києва приїхала на змагання до Мукачева. Cюди, познайомившись з місцевими дівчатами, вирішила повернутись в гості.

Відтак, з 15 січня дотепер дівчина перебувала у Мукачеві, без постійного місця проживання. Ніхто з батьків та рідних не звертались до поліції за допомогою у пошуку дитини.

Зараз мукачівські поліцейські дівчину влаштували до притулку у селищі Батєво Берегівського району. Життю та здоров`ю неповнолітньої нічого не загрожує.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: