Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців: рятувальники попередили про погіршення погодних умов

До уваги закарпатців: рятувальники попередили про погіршення погодних умов
За прогнозами синоптиків ввечері 2-го, вночі та вранці 3-го березня в центральних та східних районах Закарпатської області очікується сильний сніг. Місцями: тумани, хуртовини, снігові замети, в низинах області подекуди налипання мокрого снігу.

Місцями посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.

Приріст снігового покриву за період випадіння снігу в межах 4-15 см. Внаслідок чого, можливе порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць - рівень загрози на більшій частині території 2 (жовтий). Видимість в опадах 2-4 км, у снігопадах подекуди 500-1000 м, в тумані 200-500 м.

Рятувальники закликають громадян бути обережними під час перебування на вулиці та по можливості не користуватися власним автотранспортом. Якщо ж подорож є необхідною, будьте обережними та уважними на дорогах, дотримуйтеся правил дорожнього руху і по можливості не виїжджайте на далекі відстані, аби не стати «заручником негоди».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: