Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішла з дому і не повернулась: копи знайшли зниклу на 3 дні молоду закарпатку

Пішла з дому і не повернулась: копи знайшли зниклу на 3 дні молоду закарпатку
Як виявилося, дівчина весь час відпочивала у розважальних закладах

Поліцейські Мукачівського відділу поліції встановили місцезнаходження 21-річної місцевої мешканки, яка 25 лютого пішла з дому у невідомому напрямку і не поверталася. Зараз мукачівка вдома її життю та здоров`ю нічого не загрожує.

До правоохоронців Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки яка повідомила, що 25 лютого її сестра пішла з дому і не повернулася. Заявниця також розповіла, що дівчина проживала разом з батьками.

На місце події виїхали поліцейські відділу. На пошуки мукачівки було орієнтовано і наряди поліцейських. В результаті, 21-літню дівчину розшукали того ж вечора. Вона пояснила, що весь час разом з друзями відпочивала у розважальних закладах міста.

Зараз дівчина вдома, її життю та здоров`ю нічого не загрожує, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: