Вхiд на сайт
Авторизацiя

ТОП-5 продуктів, які варто прибрати з раціону жінкам після 30 років

ТОП-5 продуктів, які варто прибрати з раціону жінкам після 30 років
З віком наш організм змінюється і змінюються його потреби. Якщо у 20 років більшість дівчат не відчувала негативного ефекту від фаст-фуду та газованих напоїв, то після 30-ти така їжа значною мірою позначається на самопочутті та зовнішньому вигляді.

Ретельно перегляньте свій раціон і краще відмовтесь від наступних декількох продуктів та складників.

Найбільше, від чого варто відмовитись – це цукор в продуктах, який провокує запальні процеси в організмі та ушкоджує волокна колагену і еластину, які відповідають за молодість і здоров'я шкіри.

Експерти також наполягають відмовитись від різноманітних штучних приправ і соусів: експерти рекомендують замінити їх натуральними спеціями і приготованими власноруч соусами.

Рекомендується також відмовитися від неякісних макаронних виробів, дозволяючи собі лише пасту з твердих сортів пшениці.

З раціону слід викреслити також випічку і білий хліб, що містять велику кількість цукру і глюкози, які можуть порушити вироблення організмом колагену і багатьох білків. Краще віддавайте перевагу хлібові з висівками і корисним солодощам.

І останнє, що потрібно назавжди забути у своєму меню – це дієтичні напої. Фахівці звертають увагу, що шкідливі речовини в їх складі чинять негативний вплив на гормони щитовидної залози.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: