Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Польщі загинули чотири українці

У Польщі загинули чотири українці
Під час зіткнення легкового автомобіля з потягом у Польщі напередодні загинули громадяни України. Про це УНН повідомив начальник Управління консульської діяльності ДКС МЗС України Василь Кирилич.

"За інформацією головної комендатури поліції міста Ополє, загиблі 27.02.18 під час зіткнення легкового автомобіля з потягом були громадянами України. Консул у Кракові спільно з почесним консулом в Ополє вживають заходів з метою встановлення осіб загиблих та надання сприяння у транспортуванні їх тіл до України", - зазначив він.

Нагадаємо, у Польщі сталася ДТП, в якій загинули четверо українців.

"Чотири людини загинули в результаті зіткнення легкового автомобіля з рейковим автобусом у вівторок увечері в Хмеловіце", - повідомив черговий офіцер відділення пожежної служби в Ополє.

Аварія сталася на нерегульованому переїзді на залізничній ділянці Ополє-Шидлув. Повідомлення про ДТП влада отримала після 19 години за місцевим часом.

Автомобіль Volkswagen, в якому перебували чоловік і три жінки, в'їхав на залізничний переїзд, де не було відповідних знаків, на якому рейковий автобус і в'їхав в автомобіль. Всі люди, які були в автомобілі, загинули. Жертв серед пасажирів рейкового автобуса не було. Всі жертви, як повідомляється, - громадяни України.

"Загинув чоловік, водій транспортного засобу, і троє пасажирів. Ми знаємо, що всі вони були громадянами України віком від 20 до 60 років", - сказав представник поліції Ополє Даріуш Святчак.

Причини аварії будуть з'ясовуватися поліцією під наглядом прокуратури.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: