Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уже вдруге: в Ужгороді вночі підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття (ФОТО)

Уже вдруге: в Ужгороді вночі підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття (ФОТО)
Всі обставини встановлює поліція, відкритто кримінальне провадження.

Співробітники Ужгородського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини пожежі на Православній набережній в Ужгороді.

Сьогодні, 27 лютого, о 3 год ранку на лінію «102» надійшло повідомлення від працівників Управління ДСНС України у Закарпатській області. Рятувальники повідомили про пожежу в офісному приміщенні на Православній набережній в Ужгороді.

На місці події працювали співробітники Ужгородського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пожежі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Сума збитків встановлюється. Про подальший перебіг розслідування справи буде повідомлено додатково, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, вперше підпалити офіс «Товариства угорської культури Закарпаття» (ТУКЗ) поблизу Генерального консульства Угорщини в Ужгороді намагалися в ніч на 4 лютого.

Читайте також: Спробу підпалити офіс «Товариства угорської культури Закарпаття» здійснили праворадикали однієї з країн Євросоюзу

Уже вдруге: в Ужгороді вночі підпалили офіс Товариства угорської культури Закарпаття (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: