Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 26 лютого: хто зможе завоювати визнання, а кому доведеться стати учасником сварки

Гороскоп на 26 лютого: хто зможе завоювати визнання, а кому доведеться стати учасником сварки
Астрологи підготували гороскоп на cьогодні, 26 лютого, для всіх знаків зодіаку. Читайте, чого очікувати від зірок у понеділок і як зробити цей день незабутнім!

ОВЕН

Овнам сьогодні не варто розпорошувати свою увагу на дрібниці, потрібно зосередити свою увагу на важливій справі, яке принесе вам успіх.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям доведеться відповідати за свої слова і вчинки, що може не на жарт стурбувати вас. Вечір сьогоднішнього дня краще провести за розслаблюючим заняттям.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам сьогодні варто почекати з фінансовими оборудками та операціями з валютою. А ось для шопінгу сьогоднішній день відмінно підходить.

РАК

Ракам варто сьогодні звернути увагу на інформацію, яку ви отримаєте абсолютно випадково. Інтуїція та досвід підкажуть вам, як її використовувати.

ЛЕВ

Левам сьогодні стоїть активно і напористо працювати, тоді ваші заслуги визнають. Завдяки цьому ваш авторитет підвищиться.

ДІВА

У Дів сьогодні хороший день для того, щоб подумати про свій розвиток. Пора здійснити те, про що ви давно мріяли, головне - знайти спосіб, як це зробити.

ТЕРЕЗИ

Терезам варто зрозуміти, що "під лежачий камінь вода не біжить". Всі ваші тривоги і переживання розсіються, завдяки вашій активності. Не варто переживати про те, що ви змінити не в силах.

СКОРПІОН

Скорпіонам не варто сьогодні критикувати близьку людину, яка може сприйняти ваші слова жорстко. Сьогодні велика ймовірність конфліктів і сварок, учасником яких ви можете стати, якщо не зможете стримати свій запал.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці повинні зрозуміти, що порушення їхніх планів - це не катастрофа всесвітнього масштабу. Іноді затишшя просто необхідно, щоб зробити черговий ривок і підкорити весь світ.

КОЗЕРІГ

Козерогам варто зайнятися шопінгом. Оновлення гардеробу і зміна іміджу підуть вам на користь.

ВОДОЛІЙ

Водоліям не варто сьогодні розпочинати нових справ. Краще завершити всі починання, а вже завтра приступати до нових планів і витівок.

РИБИ

Рибам зірки обіцяють успіх у фінансових питаннях. Сьогодні успіх і удача на вашому боці, тому будь-які починання будуть плідними.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: