Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уповноважений уряду Угорщини прокоментував заяву Супрун про "контрабандні" вакцини

Уповноважений уряду Угорщини прокоментував заяву Супрун про "контрабандні" вакцини
Іштван Грежа відреагував на заяву на урочистому зібранні в дитячому садочку у берегівській Дийді, яке відбулось з нагоди газифікації закладу, левову частку в яку вклала сусідня держава.

– Після незрозумілого й дискримінаційного освітнього закону звучить нова заява міністра охорони здоров’я, що піддає сумніву якість вакцини від кору, наданої Україні Угорщиною у вигляді гуманітарної допомоги, – підкреслив урядовець. – Нам не зрозумілі дії окремих українських чиновників, які своїми необґрунтованими заявами далі ускладнюють і так напружені відносини між нашими країнами.

Незважаючи на такі потуги, Угорщина й надалі продовжуватиме надавати всіляку допомогу мешканцям Закарпаття у всіх без виключення сферах, а через них і Україні,- наголосив високопосадовець.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: