Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті лісівники затримали браконьєрів

На Закарпатті лісівники затримали браконьєрів
Під час спільного рейду працівники державної лісової охорони ДП «Берегівське ЛГ», учора 22 лютого, о 16.00 спільно з представником користувачів мисливських угідь Берегівського товариствв мисливців та рибалок, прикордонниками та поліцією затримали браконьєрів у селі Дийда. Браконьєри прибули на Закарпаття з інших областей.

Під час огляду речей правопорушників поліцейські виявили в автівці марки
renault duster полуавтоматичну гвинтівку - мисливська версія автомата Калашникова (АКС), пневматичну гвинтівку, перероблену під малокаліберну вогнепальну зброю та ствол до рушниці, перероблений під карабін, а токож набої до до перерахованої зброї. Предмети, які виявили в автівці, заборонені для використання і браконьєри не мали при собі жодних дозволів на використання зброї. Зброю в браконьєрів вилучено компетентними органами.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: