Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рекордсмен: у Чопі поліцейські спіймали п’яного водія з понад 3 проміле алкоголю в крові

Рекордсмен: у Чопі поліцейські спіймали п’яного водія з понад 3 проміле алкоголю в крові
У водія автомобіля «ВАЗ-2101», якого зупинили сьогодні вночі працівники поліції в місті Чоп, виявили 3,17 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та вилучили водійське посвідчення.

Сьогодні, 22 лютого, близько пів першої години ночі, працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району під час патрулювання в місті Чоп помітили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не горіли задні габарити. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження.

За кермом перебував 28-річний житель Чопа в стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього аж 3,17 проміле алкоголю.

Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння). Водійське посвідчення від чоловіка вилучили та відсторонили його від керування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: