Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що зорі віщують: гороскоп на 22 лютого для всіх знаків зодіаку

Що зорі віщують: гороскоп на 22 лютого для всіх знаків зодіаку
Астрологи розповіли, як себе треба вести: кому варто довіритися інтуїції, а кому не обійтися без підтримки близьких.

ОВЕН

Овни не зможуть сьогодні обійтися без допомоги близьких. Хоч ви і любите бути самостійним, сьогодні доведеться прийняти допомогу, нехай навіть і у вигляді поради, від рідної людини.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям сьогодні не варто ризикувати і займатися справами, пов'язаними з фінансами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам варто прислухатися до внутрішнього голосу, який підкаже вам, як себе вести і що робити далі. Ризикований день для операцій і втручань в організм.

РАК

Ракам сьогодні варто звернути увагу на гідну пропозицію по роботі, яка може зробити вас дещо багатшим. Краще відмовитися сьогодні від відвідування людних місць.

ЛЕВ

Левам доведеться відстоювати свою честь і авторитет перед начальством. Вечір краще провести в розслаблюючій атмосфері.

ДІВА

Дівам сьогодні не варто довіряти малознайомим людям, які намагаються вас обдурити. Хороший день для того, щоб примножити свій добробут.

ТЕРЕЗИ

Терезам варто подумати про свої стосунки з близькою людиною, яка засмучена тим, що у вас вічно не вистачає на неї часу.

СКОРПІОН

Скорпіонам варто сьогодні побути на самоті і подумати про те, куди вам варто рухатися далі. Вечір ідеально підійде для занять спортом.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці сьогодні зрозуміють, що без допомоги рідних їм би було набагато складніше. Не виключено, що ви навіть знайдете час для того, щоб зустрітися з близькими.

КОЗЕРІГ

На Козерогів чекає суперечка, результат якої вас мало порадує. Головне, не засмучуватися і пам'ятати, що завтра буде абсолютно інший день.

ВОДОЛІЙ

Водоліям варто задуматися над тим, чи правильно ви обрали свою професію. У вас ще є всі шанси зайнятися тією справою, яка вам до душі.

РИБИ

Рибам не варто планувати на сьогодні важливих зустрічей і доленосних рішень. Вечір відмінно підійде для того, щоб присвятити його друзям.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: