Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени розшукали зловмисника, який напав на закарпатця

Полісмени розшукали зловмисника, який напав на закарпатця
Правоохоронці встановили місце знаходження фігуранта справи про побиття виноградівця, котрий після повідомлення йому про підозру зник, і дотепер переховувався від слідства.

За допомогою вжитих оперативно-розшукових заходів, виноградівським правоохоронцям вдалося розшукати чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у побитті чоловіка. Поліції вдалося встановити, що, затіявши сварку з мешканцем села Сасово, чоловік наніс йому тілесні ушкодження. Потерпілий зі заявою звернувся до поліції.

Правоохоронці оперативно розшукали фігуранта та опитали його. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Фігуранта зобов’язали з’явитися до відділення поліції, але він почав переховуватися від органів досудового розслідування. У зв’язку з цим, виноградівця оголосили у розшук.

Тепер правоохоронці встановили місце перебування 27-річного чоловіка. Подальшу його долю вирішить суд, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: