Вхiд на сайт
Авторизацiя

Полісмени на Закарпатті розкрили кілька злочинів

Полісмени на Закарпатті розкрили кілька злочинів
За вихідні закарпатські поліцейські розкрили чотири крадіжки

Завдяки злагодженим діям працівників сектору кримінальної поліції, груп реагування патрульної поліції та дільничних офіцерів, на Закарпатті затримали сімох крадіїв. Злочини вдалося оперативно розкрити в Ужгороді, на Іршавщині, Хустщині та Виноградівщині.

Днями інформація про крадіжку з квартири надійшла до правоохоронців Ужгорода. Потерпілим виявився 35-річний житель обласного центру. Чоловік є власником квартири на вулиці Можайського. Житло чоловік здавав в оренду. Із приміщення квартири, за словами власника, викрали техніки на 16 тисяч гривень: телевізор, пральну машинку, обігрівач та іншу електротехніку. Поліцейським Ужгорода знадобилося кілька днів, щоб затримати підозрюваного — 20-річного жителя Ужгорода, раніше судимого за крадіжку. Слідство у справі триває.

Трьох підозрюваних у крадіжці з дворогосподарства пенсіонерки поліцейські затримали в селі Ільниця Іршавського району. Усі затримані виявилися односельцями потерпілої. Раніше судимий 19-річний хлопець, а також двоє учнів 10-го та 11-го класів місцевої школи, проникли на подвір’я сусідки та викрали дві металеві плити для доріжки. За фактом слідчі Іршавського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Дві металеві плити вагою близько 125 кілограмів, поліцейські вилучили та після завершення необхідних слідчих дій повернуть власниці, - про це повідомили у Відділі комунікації поліції у Закарпатській обасті.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: