Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на понеділок, 19 лютого: як провести цей день

Гороскоп на понеділок, 19 лютого: як провести цей день
Астрологи розповіли, як себе треба вести: хто зможе провчити ворога, а на кого очікує несподівана подорож.

ОВЕН

Овни сьогодні повні енергії і сил. На роботі ваші зусилля не залишаться непоміченими. Вечір краще провести активно, вибравши спорт або танці.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям не варто сьогодні розкидатися грошима. Дуже важливо в цей день стежити не тільки за своїми словами, а й за думками. Пам'ятайте, негатив притягує негатив.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки сьогодні можуть наламати дров через свою поведінку. До вечора завдяки друзям ви зможете виправити ситуацію, що склалася.

РАК

У Раків сьогодні очікується не найприємніша обстановка на роботі. Хтось із колег, хто давно змагається з вами, опиниться в неприємній ситуації. Ви зможете провчити ворога, при цьому не заплямувавши свій авторитет.

ЛЕВ

Левам варто сьогодні повчитися чомусь новому, тим більше, що ви вже давно збиралися на курси або навіть подумували отримати другу освіту.

ДІВА

Дівам сьогодні варто бути уважними: ви зможете почути важливу інформацію, яка допоможе вам у подальшому.

ТЕРЕЗИ

На Терезів чекає поїздка, яка доставить вам масу позитивних емоцій. Головне в цій ситуації, спланувати все заздалегідь.

СКОРПІОН

Скорпіонів сьогодні хтось сильно образить, що змусить вас надовго затаїти образу. Вечір краще провести з близькими друзями.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям сьогодні доведеться вчити когось із колег, що доставить вам велике задоволення. Може бути, ви навіть задумаєтеся над тим, щоб отримати відповідну вашим бажанням освіту.

КОЗЕРІГ

Козерогам сьогодні варто звернути увагу на своє здоров'я. Виключіть з раціону жирне і смажене. Якщо ситуація погіршиться, краще звернутися до лікаря.

ВОДОЛІЙ

Водоліям сьогодні зіпсує настрій хтось із близьких людей, через що можуть постраждати ваші колеги і все оточення. Не варто зациклюватися на невдачах, це лише погіршить ситуацію.

РИБИ

Рибам сьогодні варто звертати увагу на позитив, який вас оточує. Приділіть час коханим людям, зробіть їх щасливими. Пам'ятайте, - щастя в дрібницях!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: