Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 18-24 лютого: у Левів динамічна пора, а Близнюкам треба уникати конфронтації

Гороскоп на тиждень 18-24 лютого: у Левів динамічна пора, а Близнюкам треба уникати  конфронтації
Гороскоп для всіх знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова.

ОВНИ
Уникайте розбіжностей з керівництвом, що не мозольте без потреби очі, якщо дорожите робочим місцем. Будьте уважні, зараз в вас прокинеться талант шпигуна, детектива, інформатора, таємного гравця. Уміло користуйтеся прихованою інформацією і вчасно натискайте на потрібні важелі, щоб досягти поставленої мети. На особистому фронті чекає жертовний вівтар, вимагаючи безоплатних інвестицій – це шлюб і любов. Будьте відданими друзями своїм другим половинкам, опікайте один одного. Нехай у серці тихо розпускаються квіти любові, насолоджуйтеся їх ароматом подалі від заздрісних очей, не афішуючи на публіці. Періоди усамітнення прекрасні, але вони повинні поєднуватися зі зміною обстановки. Обов'язково займайтеся благодійністю.

ТЕЛЬЦІ
Вам слід зайнятися корекцією планів на майбутнє. Особисте і сімейне життя вимагає термінової модернізації. Відрадно те, що це не зашкодить професійній діяльності, а навпаки – простимулює її. Пощастить найближчим часом вдало поєднати роботу і особисте життя. Грошима не смітіть, джерела доходів міліють, тому раціонально підходьте до витрат. Пристрасть бажань величезна, вчасно її приборкуйте. На благовірних моліться, за ними ви – як за кам'яною стіною. Бути коханими і бажаними труднощів не складе. Відповідайте взаємністю, і будьте щасливі! Але якщо відчуваєте себе обділеними, значить десь прогавили і збилися з правильного шляху.

БЛИЗНЮКИ
Стартує кар'єрний марафон, роботи додасться. Рух вгору по службових сходах в протягом найближчого місяця не міраж, а реальність. Хочете покращити матеріальне становище – сумлінно працюйте. Все, за що будете братися, несе вищий пілотаж професіоналізму. Учитися в процесі роботи блискуча. Вдасться отримати максимум знань і ділового досвіду, а також визначитися в чому ваше справжнє покликання, зайнятися його реалізацією. Конфронтації уникайте, лізти на рожен – розбудити джина агресії серед оточення, підірвати особисту репутацію. 23-24 лютого – напружені дні.

РАКИ
Реалізація планів залежить від оточуючих. Діяти на власний розсуд не можна. Але ви зараз щасливі, доля протягом місяця буде балувати всіх, хто культивує в серці любов, прагне розширити філософський кругозір, вирости духовно. Наставники, учителі, кохані обов'язково з'являться у вашому життєвому полі. Якщо виникне любовне захоплення, згодом цей зв'язок ймовірно матиме серйозний фінал. Адже об'єкт захоплення цілком вписується в ідеал. Незалежно від обстановки частіше усамітнюйтеся, атмосфера тижні вимагає регулярно ховатися "в мушлю", з метою психологічного релаксу та економії сил. І головне: крокуючи в майбутнє, беріть на озброєння уроки минулого, зараз від нього буде блискуча користь.

ЛЕВИ
Живіть душа в душу з благовірними, ви дві владні самодостатні особистості, розумієте один одного з півслова і де ніхто ніким не командує. Будинок – повна чаша. Щоб стати ближче і рідніше, потрібні взаємні жертви на вівтар подружнього щастя, і, перш за все, в інтимній сфері. Якщо дружньої ідилії немає – поганий знак. Виправляйте помилки, усуваючи егоїстичні перекоси. У бізнесменів динамічна пора, все детально прораховуйте, і ваш бізнес піде вгору. Зараз готується плацдарм для майбутніх досягнень. Проблеми зі здоров'ям можна вирішити, не робіть з мухи слона. Працюючи на віддачу, ви гармонізіруете внутрішній світ, де болячкам ніде угніздитися.

ДІВИ
Досить зациклюватися на роботі, прогавите особисте щастя. Ваш жертовний вівтар – подружні узи. Тут спливає на поверхню весь "бруд", сприяючи лікуванню взаємин. Приборкайте роздратування: супутники мають над вами магічний вплив, заради збереження союзу живіть дружно в мирі та злагоді. Ліві захоплення – вершина дурості, намагаючись знайти романтичну віддушину, ви насправді потрапляєте в тенета ілюзій. Тиждень напружений, через професійні ляпсуси багато хто отримає наганяй від начальства. А оскільки нині закладається фундамент співпраці на майбутнє, не тягніть ковдру інтересів на себе, а грайте за чужими правилами. Ви розумні, ерудовані, комунікабельні і блискуче з обопільною користю "розрулите" складну проблему. 23-24 лютого для вас критичні дні.

ТЕРЕЗИ
Чи у правильному напрямку я рухаюся? Це питання повинне постійно хвилювати, а знак відхилення від доленосного курсу – реакція оточення. Будьте спостережливими, особливо на роботі. Подружіться з роботодавцями, колегами, помічниками – це ваш путівник. І не цурайтесь ніякої роботи, все вдасться на славу. Байдикувати – руйнувати хлібне місце. На службі трудоголіки "закрутять" пристрасний роман з Музою роботою, а ледарі – з колегою. Трансформація нереалізованого творчого потенціалу пройде успішно. Це допоможе гармонізувати сімейні відносини, які ярмом висять на шиї, поглинаючи багато сил.

СКОРПІОНИ

Знімайтеся з домашнього якоря і вирушайте в романтичне плавання. Попутний вітер удачі надуває вітрила в успішному напрямку, там казка любові, а ви – основний персонаж. Якщо спалахне романтична пристрасть, чинити їй опір буде важко, зако^-^теся і заряджайте життєвий акумулятор щастям! Зараз важливіше генерувати власні почуття на об'єкт захоплень, взявши на себе роль чуттєвого детонатора. А віддача повинна мало цікавити, вона прийде пізніше. У творчих осіб апогей зльоту в найближчий місяць. Творчий азарт зашкалює, що позитивно відіб'ється на професійній сфері, виконанні своєї місії.

СТРІЛЬЦІ
Колиска духовності під рідним дахом. Дбайте про родину, облаштовувати особисте життя, тут розгортаються важливі події. І де, на жаль, через неконтрольовану агресію ризикуєте зруйнувати благополуччя сім'ї. А потрібно бути благодійником! Тому консолідуйтеся з рідними і почніть розгрібати домашні "завали", вирішувати давні побутові проблеми. Психологічної домашньої аури це стосується перш за все. Всі "дірки" проявляться і їх треба терміново залатати! Трансформація подружніх взаємин є складовою цих заходів, де ваш дар психолога дуже стане в нагоді. 23-24 лютого – для вас критичні дні.

КОЗЕРОГИ
Життя зараз – це школа, кожна подія вчить, наповнює дорогоцінним досвідом. Прагніть стати відмінником, проявляйте всюди зацікавленість, не цурайтесь випадкових знайомств, з радістю зав'язуйте різноманітні контакти і збагачуйтесь цікавою інформацією. Сенс буття полягає в умінні знайти спільну мову з малознайомими людьми, і "відкопати" там для себе рідну душу. Нове знайомство порадує романтиків, які так скучили по любові. Найближчим часом знайти друга і коханця в одній ролі праці не складе. Тільки б не підкачало здоров'я! І пам'ятайте про минулі помилки! На майбутнє стратегія дій повинна розраховуватися з урахуванням минулих особистих промахів. На особистому фронті все чудово, менше плачте, нині ви особливо (в порівнянні з іншими) кохані, обласкані удачею.

ВОДОЛІЇ
Матеріально ви забезпечені з лишком, налаштовані шикувати. Скільки можна затягувати паски? Спектр бажань широкий, але їх реалізація залежить від партнерів (шлюбних, ділових). Вони господарі ваших запитів і потреб, що впливають на доходи, витрати. Не дозволяють вийти за рамки. Балансуйте, погоджуйте, розподіляйте ресурси. Ви разом пов'язані фатальними узами, як альпіністи. Чому? Таким чином доля викорінює егоїзм і привчає до взаємної любові і турботи. На кар'єрному (діловому) небосхилі ще світить сонце удачі, тому не пропустіть високого покровителя. Ним може стати абсолютно стороння впливова фігура.

РИБИ
Ви чарівні милашки, фаворити серед сильних світу цього, в мистецтві магічного впливу на публіку – неперевершені. Всі двері на шляху до мети відкриті, перепони зникають чарівним чином. Особливо коли треба вирішити важливі проблеми (службові, робочі). Напружуватися сильно не треба, опинитися в потрібному місці в потрібний час і спіймати птаха щастя за хвіст вдасться легко. Тільки вдома слід "переформатувати" відносини з сім'єю. Вертикаль "батьки-діти", "начальник-підлеглий" вибухонебезпечна. Леви, Тельці, Близнюки, Терези, Діви, Скорпіони мають найсприятливіший вплив на ваше життя.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: