Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що чекати від погоди закарпатцям цими вихідними

За повідомленням Закарпатскького гідрометеоцентру вночі та вранці 18-19 лютого на дорогах більшої частини території Закарпатської області збережеться ожеледиця, місцями тумани з видимістю 200-500 м.
Що чекати від погоди закарпатцям цими вихідними

На добу з 21 год. 17 лютого до 21 год. 18 лютого 2018 року
По Закарпатській області хмарно, вночі часом невеликий сніг та мокрий сніг, вдень місцями в горах невеликий сніг. Вночі та вранці: на дорогах більшої частини території області ожеледиця, місцями туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла, в горах місцями вночі до 8° морозу, вдень 1-6° морозу.
Автошляхи: Вночі часом невеликий сніг та мокрий сніг, вдень місцями в горах невеликий сніг. Вночі та вранці: на дорогах більшої частини території області ожеледиця, місцями туман. Видимість добра, в невеликих опадах 1-2 км, в тумані 200-500м.
В м. Ужгород хмарно, без істотних опадів. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: