Вхiд на сайт
Авторизацiя

Загрався: поліцейські Іршавщини розшукали неповнолітнього із села Довге

Загрався: поліцейські Іршавщини розшукали неповнолітнього із села ДовгеПравоохоронці Іршавського відділення поліції оперативно встановили місцезнаходження школяра із села Довге. Зараз 14-річний хлопець вдома, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Вчора, 16 лютого, близько 21.15 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про зникнення 14-річного хлопця із села Довге Іршавського району. Мати повідомила, що її син вдень пішов з дому і не повернувся.

На пошуки дитини були скеровані наряди поліції. Дитину оперативно знайшли. Як з’ясували працівники карного розшуку Іршавського відділення поліції, хлопець зайшов у гості до свого товариша – односельчанина, де весь час вони грали у комп’ютерні ігри.

Хлопця правоохоронці доставили додому живим і неушкодженим. З батьками провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: