Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 17 лютого 2018: як провести цей день

Астрологи розповіли, як себе треба вести: кому доведеться поплатитися за свою довірливість, а хто зможе налагодити сімейні відносини.
Гороскоп на 17 лютого 2018: як провести цей день

ОВЕН

Овнам випаде чудова нагода провести цей день в сімейному колі і по душам поговорити з рідними. Завдяки відкритості і чесності ви зможете налагодити відносини з близькими.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям сьогодні варто присвятити себе добродійності або навчанню. Велика ймовірність досягти хорошого результату в усьому, що пов'язано з психологією.

Читайте також на "Обозревателе" гороскоп для всіх знаків зодіаку на завтра .

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам доведеться сьогодні відповідати за свої слова. Хтось із близьких може дорікнути вам у тому, що ви не дотримали слова. Однак конфлікт вдасться швидко врегулювати.

РАК

На Раків чекає приємний сюрприз і цікаве заняття. Другий половинці вдасться вас здивувати.

Читайте також на "Обозревателе" гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень .

ЛЕВ

Левам сьогодні варто зайнятися шопінгом і дозволити себе побалувати. Не самий вдалий день для занять спортом.

ДІВА

Дів хтось захоче обдурити, через що ваш настрій буде зіпсовано. Ви ризикуєте втратити чимало грошей і нервів через свою довірливість.

Читайте також на "Обозревателе" гороскоп для всіх знаків зодіаку на місяць .

ТЕРЕЗИ

Терезам варто бути більш активними в особистому житті, інакше докорів і образ другої половинки не уникнути.

СКОРПІОН

Скорпіонам представиться можливість розслабитися і провести час у колі близьких людей. Зверніть увагу на поперек і виключіть всілякі навантаження на спину.

Читайте також на "Обозревателе" гороскоп для всіх знаків зодіаку на рік .

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться покопатися в минулому, щоб згадати, що і кому ви обіцяли. Не виключено, що ви отримаєте несподівану звістку від когось з далеких родичів.

КОЗЕРІГ

Козерогам доведеться пожертвувати своїм відпочинком і часом, щоб допомогти хорошому другу. В кінці дня ви не пошкодуєте, що зробили так, як веліло вам серце.

ВОДОЛІЙ

Водоліям час розвіятися і подумати про тривалу відпустку. В особистому житті приємний штиль, який не може не радувати.

РИБИ

Рибам сьогодні доведеться задуматися про стан свого здоров'я і присвятити час собі: займіться спортом, сходіть на прогулянку в ліс. Усі активності цього дня підуть на користь вашому організму.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: