Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Євробачення-2018": коли та де дивитися другий півфінал Нацвідбору

"Євробачення-2018": коли та де дивитися другий півфінал Нацвідбору
У суботу, 17 лютого, в Україні пройде другий півфінал Національного відбору на "Євробачення-2018". За його підсумками остаточно визначиться шістка фіналістів, які й змагатимуться за право представляти Україну в престижному міжнародному пісенному конкурсі.

Другий півфінал стартує о 19:00 у суботу, 17 лютого. Подивитися прямий ефір можна буде на телеканалах СТБ та UА:Перший. Також ви зможете стежити за онлайн-трансляцією на YouTube-каналі СТБ.

17 лютого на сцені Нацвідбору виступлять такі виконавці: Ingret Kostenko, MELOVIN, JULINOZA, TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA, DILEMMA.

"Євробачення-2018": коли та де дивитися другий півфінал Нацвідбору

Вести Нацвідбір традиційно буде український шоумен Сергій Притула. Музичним продюсером шоу в 2018 році вибрали Руслана Квінта. Суддями Нацвідбору стали українська співачка кримськотатарського походження, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, учасник "Євробачення-2007" Андрій Данилко й український музикант, композитор і саундпродюсер Євген Філатов (The Maneken).

До слова, підсумки першого півфіналу стали досить несподіваними. Незважаючи на те, що члени журі віддали нещодавно створеному проекту VILNA всього лише 3 бали, співачці вдалося отримати найбільшу кількість глядацьких голосів, які і "протягли" її до фіналу Нацвідбору.

Не обійшлося й без конфузу - лідер групи-учасника відбору The ВЙО Мирослав Кувалдін у прямому ефірі обурився через високу оцінку, поставлену членами журі співакові CONSTANTINE. Кувалдін не повірив, що пісня артиста гідна 7 балів із 9 можливих, про що почав говорити вголос під час оголошення результатів. Водночас, незважаючи на самовпевненість лідера групи, самі The ВЙО отримали найнижчу оцінку: один бал від глядачів і два - від суддів.

Зазначимо, що учасники першого ефіру продемонстрували на сцені яскраву палітру жанрів вітчизняної музики, до якої увійшли популярні сьогодні стилі інді, фьючерпоп, вправні експерименти з електронікою та навіть, здавалося б, мало перспективні поп або реггі-прийоми.

Деякі з них здивували абсолютно новим підходом до манери виконання, зокрема, відзначився Сергій Бабкін, який розбавив свій традиційний стиль легкою домішкою електроніки. Щоправда, у пісні учасника помітили плагіат.

Незважаючи на впевнені заяви засновників "Євробачення", що конкурс, перш за все, є змаганням пісні, чималу роль відіграє якісне шоу, на яке явно звертає увагу телеглядач у моменти голосування. Опустивши той факт, що музиканти виступають поки лише у відбірковому турі, деякі підготували вже досить цікаві номери з візуальними ефектами, костюмами та декораціями.

Окрему увагу глядачі приділили ведучому Сергію Притулі. Образ, гумор і манери коміка навіть викликали суперечки серед онлайн-глядачів. Одні впевнено назвали Притулу професіоналом і знавцем своєї справи, водночас як інші вважають його гумор недоречним, а часом навіть грубуватим. Проте більшість погодилися з тим, що зірка шоу "Вар'яти" вміє контролювати ситуацію на сцені.

Попереду глядача чекають ще два етапи. Найбільш інтригуючим, безумовно, буде фінал, де, власне, і визначиться ім'я того, хто представить Україну в Лісабоні, столиці Португалії.

У Португалії грандіозний конкурс пройде вперше за роки свого існування, будучи вже 63-м за рахунком. Перемогу в свою країну з України у травні 2017 року привіз співак Сальвадор Собрал. Наскільки відомо, у Лісабоні ведеться активна підготовка, старт назначено на 8 травня.

Раніше повідомляли, що місцеві організатори конкурсу запропонували Сальвадору Собралу особисто зайнятися відбором відповідних кандидатур на роль представника Португалії. Однак, на відміну від багатьох країн, відбіркові тури в країні-господині 2018 року ще не почалися.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: