Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики 14 разів обстріляли позиції сил АТО, четверо військових поранені

Бойовики 14 разів обстріляли позиції сил АТО, четверо військових поранені
У зоні АТО протягом минулої доби було зафіксовано 14 обстрілів українських позицій з боку терористів.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Луганському напрямку бойовики застосували 120мм міномети неподалік Троїцького та Лозового. З гранатометів різних видів, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів були обстріляні українські позиції в районі Травневого і Майорська.

На Донецькому напрямку епіцентром напруги стали передмістя Авдіївки, де бойовики вели вогонь із 82 мм мінометів гранатометів та кулеметів. Крім того, терористи стріляли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм і піхотного озброєння поблизу шахти Бутівка. Важкі міномети гібридні війська застосували поблизу Водяного та Новотроїцького, супроводжуючи ці обстріли із гранатометів різних видів і стрілецької зброї. Біля Красногорівки бойовики вели вогонь із озброєння БМП та цілого арсеналу стрілецької зброї.

У штабі також додали, що внаслідок ворожого вогню четверо українських військових були поранені.

Нагадаємо, протягом дня 14 лютого терористи п’ять разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: