Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішов на роботу і зник: на Закарпатті розшукують чоловіка (ФОТО)

Пішов на роботу і зник: на Закарпатті розшукують чоловіка (ФОТО)
Правоохоронці встановлюють місце знаходження мукачівця Мирослава Метенько, котрий ще 9 лютого пішов на роботу й не повернувся додому. Про зникнення сина в поліцію повідомила його мама.

Учора, 13 лютого, в поліцію звернулася жителька міста Мукачева, яка повідомила про зникнення свого сина. Зі слів матері, її син 9 лютого пішов на роботу (він працює на Мукачівській лижній фабриці) і по теперішній час не повернувся.

Поліція розшукує зниклого безвісти Метенька Мирослава Павловича, 1977 р.н. Він був одягнений у чорну шапку, чорну куртку, шарф чорний у білу смужку, темно- сині джинси, напівчоботи чорні. Особливі прикмети – родимка над губою зліва. На зріст - 180 см., повнявої статури.

Пішов на роботу і зник: на Закарпатті розшукують чоловіка (ФОТО)

Якщо вам відомо місце перебування розшукуваного Метенька М.П., повідомте в Мукачівський відділ поліції на тел.095-38-30-575, або на 102, інфомує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: