Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті намагалися продати вибухівку (ФОТО)

На Закарпатті намагалися продати вибухівку (ФОТО)
Протягом минулої доби на території краю виявили тротил. Вибухові речовини вилучили, за фактом їх зберігання розпочали слідство.

Вчора, 13 лютого, у області задокументували два факти незаконного поводження з вибуховими речовинами.

Зокрема, в рамках здійснення досудового розслідування у справі щодо незаконного заволодіння автотранспортом та вимагання, слідчий Головного управління Нацполіції в Закарпатській області провів санкціонований судом обшук. Під час слідчих дій, за місцем проживання підозрюваного – 27-річного мешканця села Великі Ком’яти Виноградівського району, у фігуранта знайшли та вилучили тротилову шашку, вагою 75 грамів та поліетиленовий пакет з порохом всередині. Вилучене – направили на експертизу, за даним фактом розпочате слідство.

На Ужгородщині ж тим часом, надійшло повідомлення про спробу продажу вибухівки. До приїзду слідчо-оперативної групи, працівники сектору кримінальної поліції затримали порушника. На місці ж слідчі з‘ясували, що 47-річний мешканець села Тарнівці Ужгородського району, вибухівку намагався збути за 500 гривень.

Порушник пояснив, що вибухівку знайшов на полігоні у селі Оріховиця, що під Ужгородом. Дотепер він зберігав їх вдома, а зараз вирішив продати. Вказані вибухові речовини вилучено та направлено на експертизу.

За обома фактами поліція розпочала слідство та відкрила кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. У випадку спроби збуту тротилу, провадження відкрите ще й за ч. 2. ст. 15 ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: