Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: патрульні відпрацюють найпроблемніші паркувальні ділянки міста

До уваги ужгородців: патрульні відпрацюють найпроблемніші паркувальні ділянки міста
У зв’язку з тим, що упродовж тривалого часу в Ужгороді чимало водіїв нехтують правилами паркування й залишають свої авто абияк, перешкоджаючи іншим учасникам дорожнього руху – ми вирішили провести необхідні профілактичні заходи.

Відтак, 15-16 лютого (четвер-п’ятниця) ужгородські патрульні відпрацьовуватимуть найпроблемніші паркувальні ділянки міста разом із евакуатором.

Патрульні просять поставитися до цього з розумінням і залишати свої авто виключно у дозволених місцях: "Інакше, ми будемо змушені забрати їх на арештмайданчик".

Також громадян просять постійно дотримуватися правил дорожнього руху, а особливо правил зупинки/стоянки транспортних засобів, інформує патрульна поліція в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: