Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські заробітчани привезли на батьківщину $2,5 млрд

Українські заробітчани привезли на батьківщину $2,5 млрд
У третьому кварталі 2017 року українські заробітчани перевели з Польщі на батьківщину 3,2 млрд злотих. Це близько $930 млн.

Дані про гастарбайтерські грошові перекази надав Народний банк Польщі у щоквартальному звіті "Платіжний баланс".

У другому кварталі 2017 року польські підприємці зареєстрували 446,2 тис. декларацій про готовність довірити роботу громадянам України. Це 95% від загального числа заявок. Водночас за рік їх кількість зросла майже на 50%.

Обсяг переказів українців з Польщі постійно зростає. У II кварталі польський центробанк заявляв про 3 млрд злотих - близько $870 млн. За 9 місяців 2017 року українці перевели з Польщі близько $2,5 млрд.

У звіті Народного банку Польщі йдеться, що за перші три квартали виплати заробітної плати іноземним громадянам досягли 5,3 млрд злотих. Не менше 90% з них припали на українців. Таким чином, за 9 місяців 2017 року українські працівники в Польщі заробили близько $4 млрд.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: