Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за кермом автомобіля виявили п'яного чоловіка, який взагалі не має прав

На Закарпатті за кермом автомобіля виявили п'яного чоловіка, який взагалі не має прав
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Ужгородському, Рахівському, Тячівському районах.

На автодорозі Київ-Чоп біля села Глибоке Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не горіли задні габарити. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. Керував автомобілем нетверезий житель села Худльово, який взагалі не має водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,11 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів.

У селі Нересниця Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції селища Дубове помітили ввечері біля місцевої АЗС автомобіль марки «Міtsubіshі Carisma» іноземної реєстрації. Водій різко зупинився, побачивши поліцію, чим і викликав підозру. Чоловіка вирішили перевірити. За кермом чужої іномарки перебував житель сусіднього села Підплеша з ознаками алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,22 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. Машину забрав власник.

У селищі Ясіня Рахівського району ввечері працівники поліції зупинили мікроавтобус марки «Vоlkswаgеn», який рухався невпевнено. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Його доставили в Рахівську лікарню, де виявили 2,7 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: