Вхiд на сайт
Авторизацiя

Саакашвілі депортували в Польщу - прикордонники

Саакашвілі депортували в Польщу - прикордонники
У Державній прикордонній службі повідомили, що видворили лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі до Польщі.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян у Facebook.

"Військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками Міграційної служби та Національної поліції довели до Міхеіла Саакашвілі рішення компетентного органу про його повернення до країни попереднього перебування", - написав Слободян.

Він зазначив, що під час виконання процедури на правоохоронців накинулися невідомі із оточення Саакашвілі і тому вони змушені були захищатися та застосували силову підтримку.

Також Слободян додав, що лідера "РНС" видворили із України із дотриманням усіх юридичних формальностей у відповідності до судових рішень, які визнали, що він перебував не території України незаконно.

Як повідомляють джерела "Української правди", Саакашвілі вивезли із аеропорту "Бориспіль" чартерним літаком, який близько 17.45 мав приземлитися в аеропорту "Шопена" у Варшаві.

Українська правда


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: