Вхiд на сайт
Авторизацiя

Три звички продуктивних людей

Три звички продуктивних людей
Продуктивність – це не тільки план на день, тайм-менеджмент і правильна розстановка пріоритетів. Найважливіша умова людської продуктивності – внутрішня енергія. Якщо ми відчуваємо себе розбитими, втомленими, позбавленими тонусу, то важко подолати навіть мінімальний список справ.

Тонус нашого тіла залежить від багатьох причин, одна з яких – здорові звички. Наприклад, збалансоване харчування і сон, сніданки щоранку.

Часто люди пропускають сніданок або обмежуються швидким перекусом у вигляді кави і булочки. Коли ми пропускаємо сніданок, рівень нашої енергії стрімко падає протягом трьох годин. І навіть якщо ви перекусили тістечком або іншою високовуглеводною їжею на сніданок, то протримаєтесь всього на годину довше. Що ж можна вважати ідеальним сніданком для підвищення концентрації та уваги? Овочевий омлет з помідорами і зеленню. Білок є найкращим паливом для нашого організму, підтримує нас довгий час, протягом дня. Цей варіант забезпечує бадьорість і гарний концентрованість протягом 5-6 годин, та ще й додається бонус – зменшення тяги до солодкого.

Післяобідній перекус. Ця звичка збереже вашу фігуру. Перекус через 2:00 після обіду поповнює запас енергії до кінця робочого дня. Також він попередить нічне переїдання. З цією метою підійдуть яблука, хумус або морквина.

Повноцінний сон з хорошими снами. Нічне переїдання, жирна, важка вечеря негативно позначаються на якості сну. Тому вечеряйте за три години до сну. Увечері влаштуйте собі заспокійливий ритуал, щоб підготувати тіло до відпочинку і заспокоїтися. Наприклад, згадати три досягнення за день, за які можна себе похвалити. А ще три запишіть в план на завтра.

Сьогодні


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: