Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під Москвою розбився пасажирський літак з 71 пасажиром на борту

Під Москвою розбився пасажирський літак з 71 пасажиром на борту
Пасажирський літак «Саратовских авіаліній» Ан-148 зазнав аварії після вильоту з московського аеропорту «Домодєдово» в Орськ. Про це пише російський «Інтерфакс», посилаючись на джерела в екстрених службах.

«Імовірно, літак розбився в районі села Аргунове. Шансів вижити у членів екіпажу і пасажирів не було», – сказало джерело.

Ан-148 зник з екранів радарів після вильоту з московського аеропорту Домодєдово в Орськ. На борту знаходилася 71 особа - 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

Очевидці повідомили в екстрені служби про падіння літака в Раменському районі Підмосков'я.

«Літак був побудований менш восьми років тому і раніше експлуатувався в авіакомпанії «Росія», де літав, в тому числі, на зарубіжних напрямках, а пізніше був переданий «Саратовським авіалініям», – повідомив співрозмовник агентства.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: