Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики 8 разів за добу порушили режим тиші

Бойовики 8 разів за добу порушили режим тиші
10 лютого в зоні АТО зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в соціальній мережі Facebook.

В результаті ворожих обстрілів жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.

"На Луганському напрямку, у вечірній час, противник кілька годин, з невеликими перервами, вів вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних видів і великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Кримське", - йдеться в повідомленні.

Міномети такого ж калібру, а також озброєння БМП, гранатомети і кулемети окупанти кілька разів застосували поблизу Світлодарська. З гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні позиції ВСУ неподалік Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях українських захисників поблизу Талаківки.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: