Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени знайшли "проданих" дітей горе-матері (ФОТО)

Закарпатські полісмени знайшли "проданих" дітей горе-матері (ФОТО)
Поліція встановила місцезнаходження трьох малолітніх дітей, яких начебто продала рідна матір

Поліцейські Мукачівського відділу спільно з працівниками Головного Управління Національної поліції області з`ясували, де знаходяться троє дітей з Мукачева. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області, спільно з мукачівськими колегами, а також працівниками поліції Свалявського та Ужгородського районів, перевірили інформацію щодо продажу матір`ю з Мукачева своїх малолітніх дітей, яка з`явилась у засобах масової інформації.

В ході перевірок поліцейські встановили, що 23-річна жінка, мати чотирьох дітей, разом з одномісячною дівчинкою, яку зараз госпіталізовано до обласної дитячої клінічної лікарні, мешкає у Мукачеві. Троє старших дітей - двоє дівчат, віком 2 і 5 років, та півторарічний хлопчик – з жінкою не проживають.

Правоохоронці встановили, що дівчата мешкають у селі Ратівці Ужгородського району разом з офіційним опікуном - рідною тіткою, а хлопчик – виховується у Свалявському дитбудинку.

Інформація щодо продажу жінкою власних дітей не відповідає дійсності. Життю і здоров`ю малолітніх нічого не загрожує, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше жінка зізналась соціальним інспекторам, що двох дітей віддала за гроші в Ужгород, а одного малюка – тітці в Сваляву.

Закарпатські полісмени знайшли "проданих" дітей горе-матері (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: