Вхiд на сайт
Авторизацiя

За відкритістю використання публічних коштів Мукачево зайняло найнижче місце на Закарпатті

За відкритістю використання публічних коштів Мукачево зайняло найнижче місце на Закарпатті– Мукачево ніколи не було прозорим у плані використання бюджетних коштів, однак раніше на це не звертали увагу через відсутність відкритих механізмів контролю, – заявив Геннадій Москаль у інтерв’ю телеканалу М-Студіо.
– Зараз приховати бюджетні розрахунки від широкого загалу набагато важче, і рейтинг Є-data – чергове підтвердження. Із 447 міст України за відкритістю використання публічних коштів Мукачево зайняло 390 місце – нижче на Закарпатті немає нікого! І це тільки один із показників діяльності мукачівської міської влади. А якщо згадаємо постійні скандали, такі як грубе порушення законодавства й небажання фінансувати профтехучилища, кулуарні рішення про будівництво міні-ГЕС, брехню про вищу американську освіту мера… Останній скандал – взагалі поза межами будь-якої моральності, адже вся виборча кампанія Андрія Балоги була побудована на обмані виборців. Найняті піарники розказували всім, наче Балога-молодший такий розумний і прогресивний, що ніхто й близько поряд не стояв. А потім виявилося, що диплома про вищу американську освіту просто немає, бо замість учитися в університеті Північної Дакоти Андрійко пиячив і курив марихуану, за що двічі відсидів у виправному центрі! Насправді це ганьба не тільки для Мукачева, а й для всього Закарпаття!..

Повністю інтерв’ю голови ОДА телеканалу М-Студіо подається нижче.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: