Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Бізнес-матір": закарпатка продала двох своїх дітей

"Бізнес-матір": закарпатка продала двох своїх дітей

Сектором соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради здійснений виїзд зі з’ясування обставин факту жорстокого поводження з дитиною.

Місячну дівчинку доставила до обласної дитячої лікарні сусідка, яка випадкового побачила хвору дитину, за якою ніхто не доглядав.

Після того як відшукали матір, з’ясувалось, що загалом у неї на утриманні є четверо дітей, – повідомили в Управлінні праці та соцзахисту населення м. Мукачева.

Ані документів, ані дітей поряд із матір’ю наші соціальні інспектори не побачили. У ході розмови жінка зізналась, що двох дітей віддала за гроші в Ужгород, а одного малюка – тітці в Сваляву.

З’ясовувати обставини цієї ситуації відтак буде поліція.

Читайте також: Закарпатські полісмени знайшли "проданих" дітей горе-матері (ФОТО)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: