Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді комісія розглянула проекти, які беруть участь у Бюджеті громадських ініціатив

В Ужгороді комісія розглянула проекти, які беруть участь у Бюджеті громадських ініціатив
Перше засідання експертної комісії, на якому розглядали висновки структурних підрозділів міської ради по кожному із проектів, які подали ужгородці на участь у Бюджеті громадських ініціатив на 2018 рік, відбулося сьогодні в Ужгородській міській раді. На засіданні були також автори кількох проектів, вони виступили та розповіли більш детально про свої ініціативи.

За результатами розгляду, проекти, які вже отримали позитивний висновок, рекомендовані до голосування, проекти з негативними висновками комісія відхилила і вони не братимуть участь у голосуванні. Проекти, які потребують доопрацювання, розглянуть на наступному засіданні, 23 лютого, де і буде сформовано остаточний список проектів, котрі винесуть на голосування. Більш детально з результатами роботи сьогоднішньої комісії можна буде ознайомитися на офіційному сайті Ужгородської міської ради після оприлюднення протоколу засідання.

Нагадаємо, із 1 по 28 лютого триває проведення експертної оцінки кожного з проектів щодо доцільності їх реалізації та відповідності критеріям відбору. Експертиза проводиться спеціалістами структурних підрозділів міської ради відповідно до напрямку кожного проекту. Голосувати за проекти можна буде із 1 по 30 березня 2018 року, - про це інформують в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: