Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті знову спіймали п'яних водіїв: один з них спробував втекти

На Закарпатті знову спіймали п'яних водіїв: один з них спробував втекти
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Ужгородському, Іршавському та Хустському районах.

Учора, 8 лютого, після обіду в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в селі Сторожниця їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Skоdа Supеrb».

Коли працівники групи реагування патрульної поліції помітили вказаний автомобіль, водій не зупинився на вимогу правоохоронців і почав утікати. Наздогнали його за півтора кілометра, вже в Ужгороді, в районі Боздоського парку. За кермом іномарки перебував 58-річний іноземець в стані алкогольного сп’яніння. Документів на право керування водій не надав, пред’явив лише паспорт і заперечив факт будь-якого порушення зі свого боку.

У присутності свідків іноземцеві запропонували пройти процедуру освідування, в результаті якої драгер засвідчив у нього 2,07 проміле алкоголю.

Правоохоронці склали на іноземця адмінпротоколи за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння та без відповідних документів. Від керування нетверезого чоловіка відсторонили, машину передали тверезому водію-ужгородцю, якого іноземець викликав по телефону.

У селі Кіреші Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Pеugeоt» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Боронево в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 2,2 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили посвідчення водія та відсторонили чоловіка від керування.

На автодорозі між Іршавою та селом Брід працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аlfа Rоmео» іноземної реєстрації, який рухався між населеними пунктами без увімкненого світла. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом іномарки перебував житель села Ільниця в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування чоловік відмовився, про що в присутності свідків поліцейські склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області .


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: