Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напад і замах на вбивство: на Закарпатті суд поставив крапку у резонансній справі

Напад і замах на вбивство: на Закарпатті  суд поставив крапку у резонансній справі
Резонансна подія трапилася на Свалявщині ще в червні минулого року, а нині винного закарпаття нарешті покарали: суддя виніс рішення.

Вироком суду поставлено крапку у резонансному розбійному нападі та замаху на вбивство, що сталося торік на Свалявщині – 13 років позбавлення волі

Сьогодні, за принципової позиції прокурора, вироком Мукачівського міськрайонного суду 23-річного мешканця м.Свалява визнанно винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 187, ч.3 ст. 15—п.6 ч.2 ст. 115 КК України – розбій поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та незакінченому замаху на умисне вбивство з корисливих мотивів та призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Йдеться про ситуацію 29 червня 2017 року, коли зловмисник, перебуваючи в автомобілі потерпілого на узбіччі автодороги, біля ресторан-мотелю «Сині потоки», що неподалік села Ганьковиця Свалявського району, з метою заволодіння грошовими коштами потерпілого, наніс йому множинні удари ножем в область його голови, шиї, грудної клітки та плеча.
Незважаючи на серйозні травми, чоловіку вдалося вирватися від нападника та покликати на допомогу працівників ресторан-мотелю.
У судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненому визнав повністю та просив суд суворо не карати.
Колегія суддів підтримала позицію прокурора та враховуючи тяжкість вчинених злочинів призначила покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: