Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині місцева поліція затримала крадіїв кабелю (ФОТО)

На Ужгородщині місцева поліція затримала крадіїв кабелю (ФОТО)
Поліція Ужгородського району затримала двох чоловіків, які викопували та демонтували підземний кабель ліній зв’язку. Поліцейські застали крадіїв на місці злочину. За фактом крадіжки триває слідство

Близько 2 км уздовж дороги між селами Глибоке та Вовкове Ужгородського району невідомі викопали та демонтували кабель однієї з телекомунікаційних компаній, завдавши значних збитків заявникові. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

В ході слідства правоохоронці встановили осіб причетних до цього кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє чоловіків, мешканці Ужгорода та районного центру віком 32-ох та 58-ми років. Поліцейські затримали їх на місці злочину, де на момент затримання чоловікам вдалося демонтувати близько 30 метрів кабелю.

Слідством встановлено, що затримані особи причетні до ряду інших крадіжок кабелю. Остаточна сума завданих збитків буде встановлена в ході слідства, попередньо викрадене оцінено приблизно у 100 тисяч гривень.

За даним фактом в поліції Ужгородського району проводиться подальше досудове розслідування, кримінальне провадження відкрито за ч. 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення чоловікам про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: