Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті митники затримали вантажівки із прихованими цигарками

На Закарпатті митники затримали вантажівки із прихованими цигарками
Співробітники управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Закарпатської митниці ДФС сьогодні вночі виявили два вантажних автомобілі з прихованими 300 тис. пачками сигарет.

Під час здійснення митного контролю одного з авто, а саме проведення митного огляду, були виявлені тютюнові вироби, приховані в сховищах (тайниках), виготовлених в дерев’яних барабанах, на яких намотаний кабель.

Цей вантажний автомобіль реєстрації республіки Литви, що прямував транзитом через митну територію України з Литви в Болгарію заїхав в зону митного контролю митного посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС в напрямку «виїзд з України».

Відповідно до поданих водієм до митного контролю товаросупровідних документів в митному режимі «транзит» переміщується товар «кабель та пластикові труби» на дерев’яних барабанах в кількості 74 вантажних місця вагою 17 555 кг.

Відправником товару зазначалося литовське підприємство, а одержувачем – болгарське. Перевізником товару також було підприємство Литовської Республіки.

На даний час здійснюються заходи щодо вивантаження товару, демонтажу виготовлених сховищ (тайників), встановлення кількості і найменування прихованих товарів та документування порушення.

Прес-служба Державної фіскальної служби України


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: