Вхiд на сайт
Авторизацiя

Взяли з "товаром": закарпатські полісмени затримали збувача наркотиків (ФОТО)

Взяли з "товаром": закарпатські полісмени затримали збувача наркотиків (ФОТО)
У селищі Вишково Хустського району працівники поліції затримали місцевого жителя, котрий збував марихуану. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

У селищі Вишково Хустського району працівники обласного управління з протидії наркозлочинності спільно з працівниками слідчого управління ГУНП області затримали 39-річного місцевого мешканця, який збував особливо небезпечний наркотичний засіб марихуану (канабіс). У затриманого вилучено 20 грамів марихуани та грошові кошти, які він за неї отримав. Як з‘ясували у ході перевірки особи слідчі, фігурант і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

Поліція розпочала слідство за даним фактом. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Збут наркотичних засобів). Фігуранта справи затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Поліція встановлює можливих спільників затриманого.

Триває досудове розслідування у справі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Взяли з "товаром": закарпатські полісмени затримали збувача наркотиків (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: