Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець вкрав у знайомого паспорт і 5 тисяч гривень (ФОТО)

Закарпатець вкрав у знайомого паспорт і 5 тисяч гривень (ФОТО)
Співробітники Берегівського відділу поліції затримали 28-річного чоловіка, який викрав від знайомого закордонний паспорт та 5 тисяч гривень. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження

За фактом крадіжки документа та грошей берегівські правоохоронці затримали 28-річного непрацюючого жителя села Тисобикень Виноградівського району.

Як повідомили в поліції, чоловік гостював у свого знайомого у селищі Батьово. Підозрюваний скориставшись моментом — і викрав у господаря закордонний паспорт та 5 тисяч гривень. Про крадіжку потерпілий повідомив в поліцію.

За фактом таємного викрадення чужого майна слідчий берегівської поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Документ та 200 гривень поліцейські вилучили від крадія, решту грошей чоловік встиг витратити. Слідство у цій справі триває., інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Закарпатець вкрав у знайомого паспорт і 5 тисяч гривень (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: