Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічна пожежа в Ужгороді: у дворі горіли одразу дві автівки (ВІДЕО)

Нічна пожежа в Ужгороді: у дворі горіли одразу дві автівки (ВІДЕО)
Сьогодні, 7 лютого, вночі спалахнула автівка, від неї полум'я перекинулося на сусуідню. Про це повідомляє власниця авто.

"Ось так горіли сьогодні вночі в нас машини в дворі(((( Загорілась сусідська, наша стояла поряд, зайналася від неі пів машини згоріло...я в шоці, спати неможу...думки різні...одна з основних, народ хто читає це пост цінуйте те, що маєте, не дратуйтесь на дрібниці і ідіть обніміть своіх близьких, дякуйте життю за своє рухоме не рухоме майно , ніхто не знає чи не прокинетесь ви в ночі від якоісь халепи...",- повідомила на своїй сторінці в соцмережі Аніта Соскида.

В Управлінні ДСНС України в Закарпатській області повідомили, що про загорання автомобіля Skoda Oktavia, 2008 р.в., за адресою: м.Ужгород, вул. Грушевського стало відомо о 03:20. Пожежею знищено автомобіль Skoda Oktavia та пошкоджено праву сторону і багажне відділення автомобіля Deawoo Lanos, 2012 р.в. Причина та збитки встановлюються.

VIDEO0001.3gp

Ось так горіли сьогодні вночі в нас машини в дворі(((( Загорілась сусідська, наша стояла поряд, зайналася від неі пів машини згоріло...я в шоці, спати неможу...думки різні...одна з основних, народ хто читає це пост цінуйте те, що маєте, не дратуйтесь на дрібниці і ідіть обніміть своіх близьких, дякуйте життю за своє рухоме не рухоме майно , ніхто не знає чи не прокинетесь ви в ночі від якоісь халепи...

Опубликовано Анитой Соскидой 6 февраля 2018 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: