Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті відбудеться унікальний музичний фестиваль

На Закарпатті відбудеться унікальний музичний фестиваль
Унікальний музичний фестиваль вдруге відбудеться на Свалявщині

Масштабне свято класичної музики та мистецтва цьогоріч знову відбудеться на Закарпатті. З 21 по 25 лютого на базі санаторіїв «Квітка Полонини» і «Поляна» у Свалявському районі триватиме ІІ Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв Євгена Станковича «Stankovych fest», який проводять задля виявлення і підтримки талановитих дітей та обдарованої молоді, підвищення майстерності учнів і студентів музичних, художніх установ та обміну творчими досягненнями.

До складу журі, яке очолюватиме народний артист України, всесвітньовідомий композитор Євген Станкович, запрошені відомі діячі культури нашої держави, а також Канади, Словаччини, Угорщини, Білорусі, Румунії та Китаю.

Читайте також: В Ужгороді відбувся гала-концерт конкурсу-фестивалю мистецтв "Stankovych fest 2017" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Конкурс-фестиваль проводитиметься у номінаціях «музичне та образотворче мистецтво», а також «юний композитор» у декількох вікових категоріях. У конкурсах виступатимуть індивідуальні виконавці, ансамблі та великі колективи.

Відкрити фестиваль планують концертом членів журі 21 лютого. Урочисте нагородження і гала-концерт переможців відбудеться у свалявському районному будинку культури.

На Закарпатті відбудеться унікальний музичний фестиваль

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: