Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 5 лютого

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 5 лютого
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді встановлюють та підключають 4 опори і світильники вуличного освітлення на проспекті Свободи, міняють лампи на вулицях Озерній, Юрія Нікітіна, Михайла Салтикова-Щедріна, Єньківській, а також ремонтують ретросвітильник у «Пасажі Баті».

«УжАгромікс» зрізає аварійні дерева та гілки дерев на одній із внутріквартальних територій проспекту Свободи.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Федора Достоєвського, 20, Тиводара Легоцького,46, 76.

На перехресті вулиць Івана Анкудінова та Руської ремонтують світлофор робітники КШЕПу. Вночі комунальники підсипали протиожеледною сумішшю вулиці міста.

Працівники комунального підприємства «Ужгородський ККП» видаляють чагарники на кладовищі «Кальварія», прибирають і вивозять сміття на кладовищі «Барвінок».

У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі продовжують копати траншеї, ставити залізобетонні колодязі, прокладати каналізаційну мережу, - про це інформують в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: