Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття так і не отримало обіцяні МОЗ вакцини від кору,- Москаль

Закарпаття так і не отримало обіцяні МОЗ вакцини від кору,- Москаль
На сьогодні карантин по грипу та кору діє в 4 районах області, а також в містах Берегово, Мукачево та Тячів.

На початку лютого динаміка захворювання на кір у Закарпатській області різко пішла на спад. Якщо в січні медики фіксували щоденно 40 – 45 нових випадків, то зараз – 20 – 25.


– У всіх районах проводиться щеплення вакциною від кору, яку Закарпаття в кінці січня прийняло як гуманітарну допомогу з Угорщини, – повідомляє Геннадій Москаль. – Обіцяних Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) 10 тисяч доз вакцини область не отримала, більше того, за скоригованими планами Закарпаттю замість 10 тисяч доз виділять усього 2 тисячі. Причому це вакцини (вірніше, їх невелика частина), які нам мали дати за заявками ще 2016 року. Коли надійдуть ці 2 тисячі доз, невідомо.

На сьогодні карантин по кору та гострих респіраторних вірусних інфекціях діє в Тячівському, Берегівському, Іршавському та Рахівському районах області, а також містах Берегово, Тячів і Мукачево.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: