Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 4-10 лютого: кому слід подбати про імідж, а в кого на особистому - сейсмічна обстановка

Гороскоп на тиждень 4-10 лютого: кому слід подбати про імідж, а в кого на особистому - сейсмічна обстановка
Гороскоп на тиждень для всі знаків зодіаку підготувала астролог Любов Шехматова. Тиждень вкрай напружений, пристрасні емоції зашкалюють.

ОВНИ
Романтика, дружба, секс переплелися в один клубок. Таємні романтичні інтрижки, що штовхають до зради – спокуса від лукавого. Все спливе на поверхню. Зберігайте вірність постійному супутнику, любіть його, задовольняйте вимоги і бажання. Інтимний аспект відносин вкрай важливий. Будьте надійним другом, духовні інтереси є цементом союзу. Самовіддача на всіх фронтах окупиться сторицею. Жаліти – собі шкодити. І майте на увазі: високу світлу любов не купити ні за які гроші. До роботи ставитеся серйозно і відповідально, хоча професійний тягар висмоктує сили. А витівки боса сприймайте, керуючись тверезим розумом. Частіше міняйте обстановку, сидіти на місці – блокувати свій "енергогенератор", позбавляючи його підживлення.

ТЕЛЬЦІ
Ви на "Голгофі" відповідальності: сім'я, робота, партнерство, поглинають надто багато сил. Тут події пронизані фаталізмом, бо формувалися методом проб і помилок давно. Маневруйте, пристосовуйтеся, і не намагайтеся командувати, брати під контроль потрібно тільки себе, невгамовних. Хочете миру, злагоди в домі, плідної співпраці на службі – грайте за чужими правилами, демонструючи високий професіоналізм в роботі, творчу оригінальність. Тут ви поза конкуренцією. Особливо ті, кому пощастило працювати за покликанням серця. З начальством чудові стосунки, бережіть їх, тоді робота перетвориться на свято. У подружніх пар криза, за всяку ціну йдіть на компроміс інтересів, приборкавши гординю! Інакше залишитеся біля розбитого корита, що категорично неприпустимо. Шлюбні узи, будинок, сім'я – святе.

БЛИЗНЮКИ
Завдяки інтелектуальному шарму, зачарувати публіку і завоювати симпатії труднощів не складе. Ви великі розумниці, діапазон інтересів, допитливості широкий. Пізнати все і зараз, задовольнити ненаситні інформаційні апетити, розкопавши зерна істинних знань, – ось чого прагне душа. І це похвально. Модернізація світогляду, духовних цінностей є визначальною. Не розслабляйтеся, тримайте руку на дипломатичному пульсі, навколо конфронтаційна атмосфера. Найменший промах – з іскри спалахне полум'я сварок. Оточення агресивне і підступне. У будь-який момент може підсунути свиню. В роботі будьте старанні, організовані, щоб утримати на висоті посадовий імідж. Це запорука матеріальної стабільності. Одночасно контролюйте навантаження, прислухаючись до організму, щоб не захворіти. Регулярно займайтеся оздоровчими практиками (психологічними, фізичними).

РАКИ
Без гармонізації бажань і можливостей плани летять шкереберть. Живіть в злагоді з бунтівним "Я". Ставтеся з розумінням до вимог оточення, намагаючись побути в чужій шкурі. Ворогів не проклинайте, а благословляйте. Хто платить, той і замовляє музику. Зараз ви всеосяжно залежні від сторонніх потреб, інтересів, вимог. Воювати, виставляти ультиматуми сенсу немає, програєте. Обов'язково знайдіть улюблене заняття, творче хобі, там душевна віддушина. Небеса насамперед зараз протегують творчим натурам. Муза з'явиться, тільки побажайте! Тих, хто опинився в романтичному полоні, чекають пристрасні любовні муки. Любіть безоплатно і будьте щасливі.

ЛЕВИ
На особистому фронті сейсмічна обстановка. Не дозволяйте себе приватизувати. Ви персона впливова, незалежна і зобов'язані впровадити власні правила гри в будь-яких відносинах, а головне підтримувати сімейне вогнище. Комфорт в будинку святая святих. Тут ваше щастя. Вирішуйте житлові, побутові проблеми спільно з домочадцями. Самотні повинні визначитися зі супутником, створити надійний союз і сім'ю. Заміжнім і одруженим слід тримати суджених на прив'язі. Вони вражають зачаруванням, а суперники не дрімають ... можуть забрати. Ваш союз повинен бути зразком співдружності і гармонії на всіх рівнях. Маніпуляцій уникайте!

ДІВИ
Ви рентген, що пронизує все наскрізь, навколо вас все таємне стає явним. Сліпі прозрівають, підозри матеріалізуються, ілюзії розвіюються. В результаті вибух емоцій. Тому якщо спалахнуть конфлікти, особливо на службі, не тікайте від них, упірніть в той вир, так треба. В результаті накопичений негатив переплавиться в позитив. На трудовій території назрівають кардинальні зміни. Відпрацьовані програми, які є гальмом, повинні "згоріти", звільнивши місце для перспективних проектів. Не чіпляйтеся за те, що себе віджило. Ваше завдання – вчитися новому, розширювати сферу комунікацій, освоювати нові робочі методики, технології, щоб йти в ногу з часом. Все вийде, адже у вас відмінна платформа напрацьованого досвіду.
Під рідним дахом оселився джин агресії, бережіть сімейний мікроклімат, дружно вирішуючи з близькими всі проблеми.

ТЕРЕЗИ
Життя – це не трудове ярмо, а захоплююча гра. Втілюйте творчі фантазії, розважайтеся, любіть. Все, що несе задоволення, є вашою рідною стихією. Акторські "маски" для перевтілення повинні бути напоготові. Розширте їх асортимент. Однак за все треба платити, тому "халявних" благ не чекайте. Вчасно розплачуйтеся, робіть подарунки навколишнім, фінансуйте благі справи. Не збіднієте, на тлі інших, ви зараз маєте в своєму розпорядженні багаті можливості, привілеї, ресурси. "Паразитизм" і розваги за чужий рахунок заборонені. Бо несуть фатальні наслідки. Увага ловеласам і донжуанам: будьте щедрі серцем і гаманцем!

СКОРПІОНИ
Не наламайте дров, за фасадом презентабельності всередині вирує термоядерний реактор. Візьміть емоції під залізний самоконтроль, фронт фатальних змін пролягає через будинок і роботу. Дипломатично маневруйте, делікатно спілкуйтеся з рідними, керівництвом. Саме зараз з іскри непорозумінь може спалахнути вогонь конфліктів і нещадно спопелити мости хороших взаємин. Ваше завдання – зміцнити завойовані позиції в кар'єрі, бізнесі, а вдома стати еталоном сім'янина, модернізувати відносини "батьки-діти", "начальник-підлеглий". А головне – навчити егоїстичне "Я" правильно командувати і підкорятися. Без шкоди для спільної справи. Особисті запити величезні, задовольнити їх не складно, якщо виконати вищезазначені умови.

СТРІЛЬЦІ
Ви "фонтануєте" енергією, яку потрібно трансформувати в продуктивне русло. Ваші ораторське мистецтво і ерудиція блискучі, проте слово не горобець, стежте за язиком, не базікайте зайвого, вчасно сказане слово має потужну силу, дає шанс стати "кілером" і знешкодити суперників. Якщо маєте в своєму розпорядженні таємну інформацію, компромати, намагайтеся вчасно і в потрібному місці її озвучувати, виводячи на чисту воду шахраїв і авантюристів. З радістю займайтеся благодійністю, життя нині – це жертовний вівтар, безоплатно віддаючи будь-які ресурси, захищаючи нужденним, ви закладаєте фундамент успіху на майбутнє. Пробачити кривдників – це доля благородних сильних духом осіб, і вам це дано!

КОЗЕРОГИ
Формула вашого щастя – правильний баланс "я тобі – ти мені". Саме в цьому "торзі" з реальністю ваш тверезий підхід, помножений на винахідливість, плюс об'єктивна самооцінка дасть багаті плоди. З друзями будьте чуйними, щедрими, щоб не прославитися скупердяєм. Тут доля виставила "рахунки" саме вам, заборгували – платіть, і не переживайте, надлишки з вас не стягнуть. Ви кохані, популярні, щасливі, усвідомте це, і бажання висувати претензії зникне.
Нині накопичена раніше агресія "бомбить" з підсвідомості. У одних це проявляється в хворобах (зцілюючи душу), а у інших в таємних капостях. Що неприпустимо. Не дайте злу поневолити вас

ВОДОЛІЇ
Фортуна благоволить вам тільки в гармонійній парі або в дослідній діловій команді. Про самостійність забудьте, ви "гравець" не автономний, а колективний. Виступати з ініціативними пропозиціями перед шефом не варто, він знаходиться в наелектризованих вибухонебезпечних умовах, де може рвонути в будь-який момент. Допоможіть "бідоласі", чим можете. Зараз ваша кар'єра, бізнес проходять кризову смугу. Уміло співпрацюйте, демонструючи професійну майстерність, з благоговінням ставитеся до ділових обов'язків. Якщо це ваше покликання – чудово. А якщо ні, то доведеться шукати нову справу.

РИБИ
Вам визначено "проживати" по-новому кармічні сценарії. Мотайте на вус те, що чуєте, вирішуйте чужі проблеми. На службі купа роботи, де ви невтомна робоча конячка, з творчим натхненням тягнете віз зобов'язань і це чудово, винагорода буде еквівалентною. Відлюдництво теж добре. Усамітнюючись, ви заряджаєтеся енергією, розум просвітлюється, приходить осяяння для вирішення заплутаних проблем. Якщо хворієте, це тест на "безгосподарне" ставлення до своїх енергоресурсів. Врегулюйте трудовий графік, дозвілля і робота повинні врівноважуватися.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: