Вхiд на сайт
Авторизацiя

Небезпечні гори: на Закарпатті втратила орієнтир та заблукала туристка з Дніпра

Небезпечні гори: на Закарпатті втратила орієнтир та заблукала туристка з Дніпра
Рятувальники закликають через складні погодні умови поки утриматися від походів у гори

У Рахівському районі пошуковці-рятувальники надали допомогу туристці, що заблукала. Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

2 лютого о 16:30 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що в районі урочища Драгобрат під час катання на лижах втратила орієнтири та заблукала туристка 1986 року народження мешканка міста Дніпро.

Для її пошуків у гори вирушили працівники гірського пошуково-рятувального відділення смт Ясіня у складі 5 чоловік на автомобілі. Вже о 18:30 рятувальники знайшли дівчину та доправили до місця її тимчасового проживання. Медичної допомоги заблукала не потребувала.

Зважаючи на те, що зараз у горах спостерігається лавинна небезпека, хуртовини, туман та сильний сніг Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян утриматися від походів в гірську місцевість, адже подібна подорож може завершитися трагічно.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: